Sunday, May 22, 2011

Don't Tell Him What Happened to Me

 


Skirt: vintage
Shoes: Marc by Marc Jacobs
Shoe clips: Veritas
Blouse: Topshop
Hairband: gift
Watch: IceWatch

Sunday, May 15, 2011

Water For Elephants - the movie review


Gisteren zag ik de nieuwe film van Francis Lawrence: Water for Elephants. Het vertelt het verhaal van de verboden liefde tussen de jonge Jacob (Robert Pattinson) en de beeldschone Marlena (Reese Witherspoon). Jacob is een student dierengeneeskunde uit een armere buurt, die per toeval terecht komt in de magische wereld van een rondreizend circus. Hij wordt al snel verliefd op de grote ster, Marlena. Zij is echter getrouwd met de charismatische, maar gevaarlijke circusdirecteur...
De kostuums werden gemaakt door Jacqueline West, een bekende naam in de Amerikaanse filmwereld. Zelf zegt ze enorm beïnvloed te zijn geweest door haar moeder die een vooruitstrevende ontwerpster was in de jaren '40 en '50. In de kostuums van Water For Elephants zien we heel veel invloeden uit de jaren '30 terug: lange, elegante en sensuele gewaden; vrouwelijke korte krullen; nylons en handschoenen. Ook de typische Madeline Vionnet's biais snit is duidelijk op te merken.
De kostuums van Marlena waren prachtig afgewerkt met parels en diamanten in rijke satijnen stoffen en met prachtige juwelen gecombineerd.

Bekijk zeker ook de trailer: Water for Elephants trailer

www.waterforelephants.com

Always remember that
Life is the most spectacular show on earth!

-Lynn